Wasa Padel League Marraskuussa alkaa rankingsarjan toinen kierros! Kierroksen peliaika on 1.11-31.12. Parit ensimmäisestä kierroksesta ovat automaattisesti mukana seuraavassa kierroksessa. Tavoite on pelata viisi kierrosta ennen kauden rankingsarjan päättymistä 30.4.2021. Tiedot:
  • 4 divisioonaa
  • Miestensarja ja naistensarja
  • 4-6 paria per divisioona
  • Kaikki kohtaa kaikki kerran
  • Peliaika 60 min
  • Pelaajat varaavat omat pelit
Rankingsarja toimii Playtomic verkkoohjelman kautta. Pelaajat tarvitsevat Playtomic tilin. Pelaajat varaavat itse aikansa linkin kautta. Maksu suoritetaan kassalla ennen sarjan alkua. Sarjapeli 30 euro/h. Ilmoittautuminen: Pelaajien nimet ja sähköpostit tai Playtomic tili Lähetä ilmoittautuminen sähköpostilla: info@propadelfinland.fi Säännöt:
  • Otteluissa pelataan kolme erää
  • voitettu ottelu 3 sarjapistettä, tasapeli 1 piste, tappio erävoitolla 1 piste, tappio 0 pistettä
  • Lohkon kaksi ensimmäistä joukkuetta nousevat.
  • Lohkon kaksi viimeistä joukkuetta putoavat.