Wasa padel league I november börjar andra omgången i seriespelet! Speltid för omgång 2 1.11-31.12. Lag från omgång 1 är automatiskt med i omgång 2. Målet är att spela fem omgångar innan säsongens seriespel slutar 30.4.2021. Info:
  • Flera divisioner för spel på egen nivå
  • Herr och damserie
  • 4-6 par/lag per division
  • Alla lag spelar matcher mot varandra
  • Speltid 60min
  • Matcherna bokas av spelarna själva
Seriespelet körs via det webbaserade Playtomic systemet, spelarna bör ha ett Playtomic konto. Spelarna kommer åt seriespelet via en länk och bokar sina egna matcher. Avgiften för seriespelet är banhyran för alla matcher. Avgiften betalas i kassan före serien börjar. Seriematch 30 euro/h Anmälan: Spelarnas namn och email. Anmälan skickas till info@propadelfinland.fi Regler:
  • I Matcherna spelas max 3 set. Matchen är slut efter 60 min
  • 3 seriepoäng för vunnen match, 1 poäng oavgjord match, 1 poäng förlorad match med setvinst, förlust 0 poäng
  • De två högst och lägst placerade lagen i gruppen stiger och sjunker.