Vi på ProPadel säljer nu Starvie racketar i hallen. Har ni frågor om racketarna kan ni fråga personalen

Starvie Aluminium

Spanientillverkat toppracket från StarVie!

StarVie är ett populärt padelmärke i Spanien och används av många spelare på World Padel Tour. StarVie Aluminium har en slagyta som är tillverkad i kolfiber samt Aluminium för perfekt kombination av fart och kontroll.Detta padelracket har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Den topplätta balansen gör det väldigt lättmanövrerat samt bidrar till ytterligare kontroll i slagen.Detta padelracket är tillverkad i Spanien för absolut högsta kvalitet.

Träffyta: Kolfiber/Aluminium
Ram: Kolfiber
Kärna: Soft Eva

Vikt:355-380 g

Ramprofil:38 mm

Form:Rund

Balans:Låg

Starvie Metheora Warrior

Matías Díaz Sangiorgios racketval!

Detta är det mest påkostade padelracket från det Spanska padelmärket StarVie är också det racket som det meriterade padelproffset Matías Díaz Sangiorgio har som racketval. StarVie är ett populärt padelmärke i Spanien och används av många spelare på World Padel Tour. Racketen är framtagen tillsammans med Diaz och noggrant tillverkad för att passa dig med absolut högsta krav på din utrustning.Detta padelracket har en rund form vilket gör den väldigt förlåtande så att även bollträffar längre ut mot ramen erbjuder bra fart/kontroll och träffkänsla. Den topplätta balansen gör det väldigt lättmanövrerat samt bidrar till ytterligare kontroll i slagen.Racketens ram och slagyta är tillverkad i kolfiber för maximal träffkänsla och kontroll/fart i slagen.Detta padelracket är tillverkad i Spanien för absolut högsta kvalitet.

Vikt:355-380 g

Ramprofil:38 mm

Form:Rund

Balans:Låg

Starvie Basalto Gravity

Spanientillverkat toppracket från StarVie!

StarVie är ett populärt padelmärke i Spanien och används av många spelare på World Padel Tour. StarVie Basalto har en slagyta som är tillverkad i 50% kolfiber samt 50% Basalt. Basalten gör att racket är extra slitstark och bidrar även till en skön träffkänsla. Detta padelracket har en droppform vilket bidrar till en härlig kombination av fart och kontroll. Detta padelracket är tillverkad i Spanien för absolut högsta kvalitet.

Vikt:355-375 g

Ramprofil:38 mm

Form:Dropp

Balans:Medel

Texter och info från racketspecialisten och starvie.com